Pages Menu
Categories Menu

Posted in Blogg

Sesam Bilrace Trondheim

La barten flagre! Sesam Bilrace har beveget seg nordover i landet og har inntatt bartebyen Trondheim. Har du alltid drømt om å skrense over Trondheim Torg? Nå har du muligheten! Test Sesam Bilrace Trondheim.

Kommentarer på spillet mottar vi her.

Det er mange som har tatt seg en rallytur i Oslo de siste ukene. Sesam Bilrace Oslo er en stor suksess og har blitt spilt over 1,2 millioner ganger. Vi er derfor glade over å kunne presentere nytt bilrace. Denne gangen har vi flyttet oss til Trondheim sentrum.

For å skape variasjon og større utfordring, inneholder Bilrace Trondheim en del nye muligheter. Her kan du for eksempel velge mellom to forskjellige biler og det er fare for å totalkrasje bilen underveis med ny Crash and burn-funksjon. Er du av den utforskende typen finnes det mange snarveier gjennom diverse gjerder og veisperringer.

Den ekte Trondheimske følelsen serveres av Trøndelags stolte sønner DDE med sangene Rai Rai og Alarm! Full Fyr.

Fres forbi Nidarosdomen, ta en brekkslædd over Trondheim Torg og vinker til ingeniørene på NTNU på vei frem mot mål. God tur!

Hver uke trekker vi nye racevinnere som får en iPod nano eller en flott bilrace t-skjorte hjem i posten. Gå direkte til spillet her.