Pages Menu
Categories Menu

Posted in Blogg

Sesam Bilrace Oslo

I serien av underholdende og litt nyttige spill har vi lansert Sesam Bilrace Oslo. For å bli enda bedre i tiden fremover, mottar vi gjerne tilbakemeldinger fra brukerne våre. Har du ris, ros, innspill eller bare en god opplevelse tar vi med glede imot disse her.

Klarer du å kjøre fra Stortinget til Majorstuen, via Frognerparken og over Slottsplassen på under ett minutt? Da er du blant de dyktige sjåførene – i Sesams nye bilspill.

I Sesam Bilrace Oslo kan du suse gjennom Oslos gater i skikkelig ”Reodor Felgen” stil, uten å få politiet på nakken. Faktisk er det ikke kø eller kryssende trafikk, ingen fotgjengere eller risikosøkende syklister heller. Du er alene på veien – med tastaturet og klokken! Hvilken drøm!

Start og mål er på Karl Johan. Løypa går opp Bogstadveien til Majorstuen, gjennom Frognerparken, videre til Bygdøy Allé, bort Drammensveien – som nå heter Henrik Ibsens gate. Ved Ibsen-museet går løypa inn på Slottsplassen. Der kan det lønne seg å ”ta en Eli”, ned slottstrappen, før du raser videre ned Stortingsgaten, over Løvebakken og opp Karl Johan i mål.

Bruker du nitrogen for å få mer fart, og sladder med space-knappen klarer du det kanskje på under minuttet – med litt trening. Lykke til.

Hver uke trekker vi nye racervinnere som får ratt og pedaler hjem i posten. Premiene er levert av Logitech. Gå direkte til spillet her.